Torsdag 30 oktober

Nu jobbas det för fullt. har dock haft rätt sköna dagar på 6 timmar så det är en liten mjukstart iallafall. Dock kom jag hem strax efter tolv på dan igår, var inte trött för jag var helt uppe i varv. Gick och åt lunch och sov sen mellan 14.50 och 17.30. Jag var trött. Och jag längtar inte efter att få barn, då kan man ju knappt lägga sig på soffan i 5 minuter. Jag gillar att kunna sova 3,5 timmar mitt på dan om jag vill. Väldans skönt var det iallafall!
Jobb imorrn också, blir 4e dagen på raken jag börjar före sju. Började halv i tisdags annars har jag börjar sex alla dagar och gör det även imorrn och lördag. Jag är inte gjord för sånna tidiga mornar.

Idag köpte jag förövrigt en pumpa. Vi gröpte ur en på jobbet och gjorde den till en fin gubbe, sen rostade jag kärnorna och det blev så gott och det var så mysigt att jag köpte en själv.
Blir pumpagubbe görning ikväll alltså eftersom josse inte hört av sig angående innebandyn och jag vägrar fara dit själv.

pumpa


Jag måste förövrigt hitta min sladd till kameran så jag ska slippa leta bilder på google.. Och kunna lägga upp lite Englands bilder =)
Tjo!

Jobbjobb,pengarpengar

Nu får jag jobba endel på Stig´s iallafall, har jobbat sen i lördags och blir två halvdagsjobb nu imorrn och i övermorrn. Det betyder pengar vilket jag är i stort behov av just nu känner jag! Dock är det nog slutjobbat snart, så även om jag är less måste jag ta på mig allt jag kan.
Har även bokat färgtid idag, det var på tiden! Frågan är bara vilken färg, nån som har ett förslag?

Snart kommer Arvid och nu ska jag se tv med bror och jag har förövrigt haft en väldigt trevlig kväll ikväll med V och S, godnatt!

Måndag och Makaroner

Sovmorron idag och gudars vad trött jag var hela natten. Jag måste ha nån sömnsjuka som innebär att man alltid är lite trött fast man sovit 8 timmar som man borde. Tillochmed 10 kanske.
Ikväll ska jag jobba. Tre hela timmar och tydligen ska resten ha nåt möte som verkar intressant. Kanske blir att tjuvlyssna lite för min del. Det tror jag på. Sen jobb imorron också, och tidigt dessutom. 05.30 börjar jag, jippie! Inte, men som tur är betyder det att jag slutar två vilket jag gillar.

Idag var jag och Arvid även kultiverade och gick med Milla (hunden) till klosterholmen i Bureå. Jag har inte varit där sen skolan nångång, och jag är väldigt förvånad över att vi inte gjorde mer lärorika saker där eller vad man ska säga. Det fanns väldigt mycket historiska grejer och det enda jag kan minnas att vi gjort där är att leka. Vilket är mycket roligare så jag förstår ju egentligen varför.

Jag måste förövrigt styra upp mitt hår. Blir att gå till frisören för fjärde gången imorron och hoppas på att hon är där för en gångs skull. Nån som har nåt tips på färg?
Nu, Makaroner.

Sista helgen i oktober

Igår var det fest och jag hade sjukt kul faktiskt. Råkade dock prata alldeles för mycket på Balzac med alldeles för många vakter vilket resulterade i en generad jag när de kom till Stig´s för lite varma mackor idag.
Hur som helst var det en lyckad kväll och väldigt jobbigt att stiga upp för att jobba idag, även om jag fick en timmas extra sömn inatt. Jag gillar när man får ställa om klockan bakåt, och jag kom på idag att rent logiskt sett borde man kunna göra så varje dag, ställa bakåt klockan en timme för att få lite extra tid varje dag. Dock kom jag på att då blir det tokigt med solen och så, man är vaken på natten blabla. Men, sen kom jag på att på vintern är det ju ändå mörkt hela tiden så vad spelar det för roll? Och tids nog kommer man ju andå tillbaka till rätt dygnsrytm.
Dock tror jag att det var en dum idé ändå. Men lite smart.

Det är synd om mig idag

Träningsvärken från gårdagens innebandyträning är inte nådig, och värre lär det bli. Imorrn. När jag ska jobba.
Och, jag måste på riktigt ha den där magsjukdomen som verkar vara vanlig. Nåt med bokstäver heter den. Jag har ätit inte mycket godis ikväll, men min mage dödar mig. Inte nog med att jag ser gravid ut. Det tar sinnessjukt ont också. Slutätet godis för min del alltså.
Dags för en mandarin, hoppas den är smärtstillande. Sen sängen för lite kurering innan morgondagens jobb.

tjock

Det här är jag nu, enda skillnaden är att det enda som finns i min mage är godis.
Godnatt!

Fredagsmys

Idag försov jag mig lite och sen snabbade jag mig till stan för en mysdag med Anna. Blev fika, gåpåstan och film. Mycket mysigt och nu får vi se till att umgås innan jag far.
Ikväll blir det bara chill, jobbar imorrn så får ta det lite lugnt så att jag kommer isäng i god tid (den dagen..) Lugn fredag helt enkelt.

Arvid har tydligen hittat en superbillig resa ner till Malmö och den vore perfect för då behöver vi bara ta oss till Köpenhamn och åka tåg därifrån till Salzburg och sen buss till Bad Gastein. Billigt och bra hoppas jag på!
Nu tänkte jag se slutet av Miami Ink (hur har jag kunnat missa det programmet?) och sen kanske idol?
Tjo!

Brothers and brothers

Någon mer än jag som ser likheterna?

hanson                 jonas brothers
Orginalet : Hanson                           Kopian : Jonas Brothers

Och, lyssna på likheten också
Hanson - mmmbop
Jonas Brothers - When you look me in the eyes
(vet inte hur man länkar osv.)


Så, liknande röster, tre bröder och "hej vi är söta" stil.
Intressant.


TaggaTagga

Har suttit och läst lite vad folk skrivit på resedagboken om Bad Gastein och på riktigt verkar det hur underbart som helst. Jag börjar faktiskt bli riktigt taggad, och så länge jobb och boende löser sig så kommer det nog bli tokbra! TaggaTagga!

bad gastein

Tillochmed staden ser mysig ut. Så, mysig stad, bra backar. Vad mer kan man önska?
Möjligtvis en massa besök av alla jag tycker om, kom och hälsa på!

Nu,
innebandyträning med fotbollslaget. Hoppas på mycket spänning och mycket kul!

Hej, du är bäst

Jag har världens bästa pojkvän. Idag, påväg hem från honom ringde han och bad mig leta igenom min väska. Och i väskan låg en glass, precis vad jag var sugen på. Helt enkelt världens bästa pojkvän som istället för bli less när jag är på konstigt humör, alltid gör mig gladare. Och det skadar ju inte att han är sjukt het också.

avvepavve

Well, that's just fabulous

Idag hängde jag med V på stan, skönt att komma hemifrån och göra nåt. Blev så mycket stangående i Manchester och nu har jag inte gått på stan på evigheter. Har dock inga pengar att spendera men det är kul ändå. Dock har jag fortfarande mitt storstadsyndrom och tycker att Skellefteå är världens minsta stad.

Och, idag släpptes äntligen Sex and the City på DVD (Visst, jag vet att jag är gammaldags som inte bara tankar filmen. Men hey, det är nåt visst med att hålla filmen i handen) Dock är jag som sagt pank och var lite snål och köpte filmen på ElGiganten för 99:-. På norska. Men dom pratar ju engelska och svensk text finns även om jag mer gillar den engelska texten. Det är bara fodralet som är lite norskt med uttryck som byen New York. Kalla New York för by?
Hur som helst. Sex and the City måste vara den bästa serien någonsin. Och nu har jag sett klart den för ungefär hundrade gången. Dags att gå vidare till nåt nytt. Men det finns så mycket att välja, serier som jag aldrig har följt. Har tillexempel två nya favorit serier av de som går på tv - CSI och Miami ink. Jag vet att jag är lite efterbliven men äsch.
Sen finns det ju så många mer - Grey´s anatomy, One tree hill, Gossip girl + en massa fler. Hur hinner folk se alla serier? Hur hur gör ni, ser ni på datorn eller fnurrar ni över det till tv:n på något mystiskt vis? Så mycket mysterier i denna värld..

Nu har vi förövrigt två resekompisar till våran Alperna tripp. Johan och Anja. Ingen aning om vilka de är, men dom verkar vilja samma sak och det är alltid kul att träffa nya människor. Plus att det verkar lättare att hitta boende om man är fler.
Blir troligen Bad Gastein i Österrike som vi kommer åka till. Beräknar att fara kring den 25 november och stanna till slutet av april. Galet! Och hur ska jag överleva julen? Ajja, på nåt sätt får det gå. Arvid och Johan har iallafall bestämmt att det är min uppgift att fixa julen eftersom att jag är så orolig över den. Men, hur fixar man en jul utan familj? det löser sig. (Min plan är att det ska bli mitt nya tankesätt - det är tydligen så alla skibums tänker och ska jag bli en av dom får jag helt enkelt anpassa mig)






Abstinens

Jag såg idag litegrann på videor från när jag sjöng på studenten och bröllopet förra hösten. Och på riktigt, jag börjar få sjung abstinens. Jag sitter för mig själv och sjunger kakaoke på datorn nuförtiden. Är det normalt?
Är det ingen av mina kära kompisar som skulle ha lust att gifta sig eller nåt av det hållet så att jag får lite utlopp för mitt sångbehov? Tack.

Meg Ryan

I England såg vi "When Harry met Sally" och vi såg ju som sagt "When a man loves a women" i lördags och på riktigt. Meg Ryan är en mysboll, ser jättebra ut och är tokcharmig. Så eftersom att filmerna spelades in för 14- 19 år tänkte jag att det vore intressant att se hur hon ser ut nuförtiden.
Och på riktigt, vad är det med alla "stjärnor" och skönhetsoperationer?
meg                ryan
Före                                            Efter

Den dagen jag gör en läppförstoring ger jag er tillåtelse att mata mig med kobajs.
För på riktigt, är det så svårt att inse att man blir snyggare om man åldras naturligt än om man sprutar in massa jox i fejjan? Tydligen.


Helgen

Igår jobbade jag hela dagen på Stig´s, sen bar det iväg på hockey. Sjukt längesen faktiskt, och väldigt kul att se en match igen även om vi hade de sämst platserna med utsikt över aikbåset (och nästan ingen utsikt över planen). Men det var kul ändå och AIK vann med 4-1. Mycket bra! Sen for vi hem och såg den mest sorgliga filmen på länge - "When a man loves a women". Väldigt gammal men väldigtväldigt bra.

Idag har jag också jobbat, jobbigt och jag var sjukt trött i morse. Men det är pengar. Dock är det väldigt mystiskt. Jag hade inte fått nåt lönebesked för den här månaden.. jätteskumt. Betyder det att jag inte får min lön? Måste ringa och höra imorrn för pengar är jag i stort behov av.

Vi har förövrigt hittat iallafall en kille, kanske en tjej och kanske en kille till som är sugna på att bo med oss i Alperna. Låter super med lite sällskap! Har dock kommit på att jag måste köpa en välda massa grejer innan jag far. Stackars mina pengar, snart finns dom inte mer.

Nu är jag trött, sjukt mätt efter pappas plankstek (mums!) och dags att diska eftersom att våran diskmaskin är trasig. Blä.
Ajja, troligtvis tidig kväll ikväll.. Imorrn ska jag nog träna iallafall!
Babbel.
Tjo!

Fortfarande arbetslös..

Första kompis: Frida
Första bil: Kanske att jag säger våran audi 80 för det är ju mest jag som använder den
Första husdjur: Ett marsvin - Mimmi
Första semester: Stugan i jämtland när jag var 2 veckor 
Första jobb: Fotbollsskoleledare
Första köpta skiva: Eagle Eye Cherry
Första piercing: Öronen, eller naveln om inte öronen gills
Första konsert: Riktig koncert (alltså inte festival) - Gyllene Tider
Första mobiltelefon: Nokia 3310

..Nio senaste...
senaste drycken: Mjölk till lunch
senaste bilfärden: Hem från Avvepavve idag
senaste filmen du såg: Hipp Hipp Hora (Arvid hade inte sett den)
senaste ringda samtalet: Pappa och fråga vilka skidorter jag varit till
senaste bubbelbadet: I östersund
senaste spelade Cd: Explosions in the sky
senaste kram: Arvid
senaste gången du grät: Nångång när jag varit förvirrad, deppig och hopplös sen vi kom från England
senaste måltiden: Lunch - mannagrynsgröt, mums!

Åtta...
Har du någonsin dejtat en av dina bästa kompisar? Nä, inte på ett kärleksvis
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Inte kär, men sjukt jävla intresserad.
Varit på TV? 1 hel sekund!
Fått ditt hjärta krossat? Ja, krossat har det varit iallafall. Men det var nog mest jag själv som orsakade det.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Det är möjligt
Busringt till någon?: Ett antal vid lite yngre ålder

Sju saker du gjort idag...
1: Vaknat
2: Pussat Arvid
3: Suttit vid datorn och kollat alperna
4: Väckt Arvid
5: Ätit
6: Farit hem och gått med Milla
7: Ansökt till reseledare


Sex favoritsaker... (bortsett från1,2,3 så är resten utan ordning)
1. Arvid
2. Familjen/släkt
3. Vänner
4. Resa och leva och sen känslan av att komma hem
5. Pussas
6. Djur i alla former
7. Sjunga


Fem personer du kan berätta ALLT för...
1. Arvid
2. Kan berätta nästan allt för rätt många andra, men exakt allt för Arvid.

Fyra val...
1. Svart eller vitt?: Svart på vintern Vitt på sommarn
2. Sommar eller vinter?: Vår tror jag, vinter lite och sommar lite mer.
3. godis eller chips?: Lite av båda
4. Te eller kaffe?: Svårt. Är less på Te men Kaffe kan ibland smaka skit. Pass.


Tre saker att (vilja) göra innan du dör...
1. Göra massa roliga saker, lära mig och se mycket, träffa folkfolkfolk och resa. och göra det jag vill mest.
2. Plugga och sen börja skaffa jobb, gifta sig, bebisar och katter och sånt. Vuxet.
3. Vara lycklig under hela den här tiden

Ansökt

Så, nu har vi ansökt om att bli reseledare i Alperna. Skulle vi få bli det och vi skulle få vara på samma ställe vore det ju absolut drömjobbet tror jag. Dock är det rent logiskt sett inte så superstor chans att det lyckas, men hoppas kan man ju alltid!
Nu ska Arvid ringa lägenhetskillen och tacka nej också. Då finns det ingen återvändo. Men det blir nog super! Har bestämmt mig för att försöka se allt positivt med Alperna. Inga negg tankar här inte.

Jobb imorrn på Stig´s, dom ringde idag och undrade om jag kunde börja 45 min tidigare och köra ut till Kvantum osv och jag behöver ju pengarna så det är bara att säga ja. Blir även hockey på kvällen, AIK - Luleå, första matchen jag är på sen 2an i gymnasiet när jag och Karro alltid for på MAX, käkade ett veggiemål och sen hockey (jag har inte ens ätit ett veggiemål sen dess, blev nog lite för mycket) Nämen, det ska bli kul!
Sen jobb igen på söndag. Pengar, pengar!

Ikväll ska vi bara chilla hemma med bror och papi eftersom mor min är i Örebro för tillfället. Blir tacos, mums!
Tjing plong!

Ormdrömmar

Tänkte att det skulle vara lättare att fundera om jag gjorde det just innan jag somnade, men då blev jag bara så pigg så jag fantiserade om en alldeles egen ormbebis istället. En sån ska jag nog skaffa sen när vi kommer hem om vi far (vilket är mest troligt).
Hur som helst så kom jag på att jag är fattig. Hur i hela friden ska jag ha råd? Men sen kom jag på att det kostar att flytta också, och då har vi inte ens jobb. Så det blir helt enkelt att leva sjukt snålt innan vi far. Grejen är bara att jag är sjukt inne på både tatuering och färgning av hår. Men det kostar ju.. frågan är vad jag ska prioritera..
Och förlåt, Veronica gav också bra råd! Glömde det i all hets (jag börjar bli lite stressad nu när det helt plötsligt blev så mycket att fixa)

Hade tänkt far till Luleå idag med lillebror och pappa, men jag ska klappa hund istället.
Igår hälsade jag förövrigt på farmor och farfar hela dagen, det var mysigt. Har som kommit på att man ska passa på medans dom finns..
Ajja,hade svårt att somna igår men ändå är jag pigg nu, super!
Nu, väcka min underbaring!

Fortfarande knepigt, men..

Jag tror att vi troligen väljer Alperna. Som det känns nu iallafall, även om det var helt otroligt dött på råd. Inte ett enda fick vi, inte bra. Då fick vi helt enkelt bestämma själva, med lite hjälp av världens bästa Anna. Och som det känns nu så vore det lite småbusigt att fara till alperna helt enkelt. Har dock inte tackat nej till lägenheten än och det gör vi nog inte förrän i sista sekund, så det är fortfarande lite småknepigt hur vi egentligen ska göra. Så, som sagt. Råd är väldigt välkommna.




Jasi, vad ska man säga

Livet är nog det mest ironiska som finns.
Igår blev jag och Arvid sjukt sugna på alperna ,så nu har vi börjat kolla upp lite grejer och nästan inställt oss på att vara "skibums" där och missa julen hemma men få en sjukt härlig säsong i världens bästa skidbackar. Och vad händer då? Killen från Umeå med lägenheten vi verkligen vill ha ringer och säget att vi får den. Snacka om dilemma. Vad ska vi göra? Flytta till Umeå utan jobb, men med utbildning till våren (dock måste vi ha jobb nu i höst för att överleva och jobb växer inte på träd), bli stadgade, inreda, kanske skaffa ett litet husdjur och ha våran egen lilla lägenhet på liljansberget.
Eller dra till alperna, leva livet, jobba, åka skidor, festa, träffa nya folk och få massa nya erfarenheter, kanske ha vår bästa vinter någonsin. Men dock måsta vara borta över julen från våra när och kära. Det kan ju också skita sig så att vi blir utan bostad och jobb, eller så blir det helt perfekt. Nu har vi iallafall nåt att fundera på. Och snälla hjäp mig med tips på vad vi ska hitta på. Vi har 24 timmar på oss, alltså till imorron kväll på att bestämma oss och sen höra av oss till lägenhetskillen.
Ge mig råd, Please!

Nu, broarna med Anna och hejdå mamma som far söderut mot bror och Örebro.
Tjo!

Arken Zoo

Vi for in till stan, köpte det vi skulle på laitis och sen fick vi för oss att dra till solbacken för att se vad dom har för affärer där nu. Och så hittade vi Arken Zoo (eller är det arkenS zoo?) iallafall kollade vi lite djur där och eftersom både jag och arvid är lite överdrivet djurkära blev vi väldigt peppade på djur. Vi fick kolla på majsorms barnen och dom var så sjukt söta att vi genast ville bygga om hos "Ormen" så att det skulle rymmas en ormbebis där.
Sen när vi kom hem kollade vi dator och blev sugna på en chinchilla, dom verkade chill också. Det finns så mycket mysiga djur vi vill bara ha och ha =) Men allt handlar ju om var vi kommer hamna. Flyttar vi till Umeå blir det nog att införskaffa en liten kelgris..
Men, just nu pratar Arvid med en kompis som ska till alperna och vi börjar bli välda taggade på det också. Så vi får se helt enkelt.
TjopP!

Onsdag

Idag ska jag kila iväg på laitis och köpa nåt till bilen, vet inte riktigt vad det heter men den är trasig och jag behöver en ny.
Annars har jag inte särskilt mycket planerat. Det står ganska still på Umeå fronten just nu, dom är tröga på att lägga ut nya jobb på ams och lägenheter är det inte supergott om det heller. Allt det här gör att jag blir mer sugen på att fara nån annanstans och göra nåt. Frågan är bara vars och när. Och så är det hela jul grejen. Jag vill verkligen vara hemma över julen, men som det ser ut nu så finns det nog risk att det inte blir så om vi ska fara nånstans.
Jag jobbar den här helgen och nästa på Stig´s, sen är jag fri som en fågel att fara var jag vill.. det är rätt skönt att tänka så faktiskt, fri som en fågel..
Får helt enkelt se far vi far.. Om man nu ska vara lite sådär och tänka på ödet och så, så måste det ju vara nån mening med allt det här. Det är inte meningen att vi ska vara i Manchester eller i Umeå. Frågan är bara var det riktigt är meningen att vi ska vara? Det skulle jag hemskt bra gärna vilja veta så vi inte far nånstans och så har vi lika otur där..

Nu är det dags att som vanligt väcka min sömntuta för lite mat (är det bara jag som har vett att bli hungrig?)
Tjo!


Hej jag är arbetslös

Tidsfördriv:


1. Tre namn jag lyssnar till: Stina, Stinis, Stina (väldigt fantasifullt jag vet)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Är faktiskt oftast glad och jag tror att det märks
 3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag inte riktigt styrt upp mitt liv än 
 4. Detta är jag rädd för: Mörker och att vakna upp en dag och inse att jag 97 år gammal och inte uppfyllt en enda av mina drömmar, inte gjort allt jag velat.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Massa kärlek, roliga saker att göra, mat
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Prata ryska, Gå 50 meter på händer, äta fler än 4 våfflor på en gång
7. Detta tycker jag om att göra: Sjunga, mysa, träffa folk
8. Detta vill jag göra just nu: Äta mat
 9. Bästa känslan: Lycka
10. Värsta känslan: Rädsla
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Allt Arvid redan har
12. Är jag kär just nu?
väldigt!
13. Jag vill gifta mig? Jajjemen
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa, leva, uppfylla drömmar, skaffa familj och vara lycklig hela tiden
15. Min käraste ägodel: Vet inte, men nallengul skulle jag ta med om det började brinna
16. Något jag vill ha i present: En resa
17. Detta har jag på mig just nu: Linne och underkläder (läggdax)
18. Favoritkläder: Olika från dag till dag. Jag är en sån som inte riktigt hittat min stil än så jag blandar hejvilt
 19. Favoritdjur: Katt
 20 Följande musikstilar tilltalar mig mest: Allt. Utom det dåliga vilket varierar också.
21. Favoritlåt just nu: Lyssnade nyss på Coldplay - the scientist, bra låt och många minnen. Annars är bohemian rhapsody genialisk
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Idrott och musik/ fysik (varför valde jag natur?)
23. Stjärntecken: Vädur
24. En bok jag älskar: Första Harry Potterboken har jag läst kring 7 gånger tror jag, så jag måste ju helt enkelt älska den även om det var längesen jag läste den
 25. En film jag älskar: Tio orsaker att hata dig har jag sett minst 100 gånger känns det som, och den är fortfarande lika bra
 26. Tv-program jag gillar: Top model
 27. Favoritdoft: Arvid!
 28. Detta äter jag gärna: Tacochips med ost och aioli, in i ungen och mums
29. Dricker helst: Sprite
30. Favoritgodis: Surt, och egentligen allt annat förutom sötlakrits, engelsk konfekt och annan skit
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Semester så grekland, resten av ställena vill jag mer "flytta" till
 32. Färg på mina ögon:
Blåa
33. Min längd: 164
34. Jag tror på: Tomten. Nånstans finns han det är jag övertygad om även om han inte riktigt åker till alla barn på julafton
35. Jag spelar: Fotboll
 36. Person jag beundrar: Svår fråga. det är många,
37. Så här bor jag: För tillfället mellanlandar jag hemma hos mami och papi
 38. Antal döda krukväxter i hemmet? tre stycken döda små kaktusar i mitt rum
39. Det här tänder mig: Arvid
 40. Det här gör mig avtänd: äcklig lukt
41. Favoritfärg: blå
 42. Favoritcitat: allt går om man vill
43. En hemlighet jag vet: hemlig
44. Bästa present jag fått: julklappen och födelsedagspresenten av Arvid.
45. Senast köpta skiva: Avril Lavigne
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: att jag inte får finnar så lätt
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: benen
48. Udda förmåga/egenskap: överrörliga knän
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: kanske en nyfiken ekorre eller nåt, hoppa mellan träd och sånt kul
 50. Vad lyssnar du på just nu? Josh Rouse
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Sökt utbildningar och funderat över vad jag riktigt ska hitta på, sen gått broarna och efter det film + smoothie
52. Var är dina föräldrar födda? Örebro och Skellefteå
 53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Ingen aning
 54. Vilken är din favoritrestaurang? Restauranger utomlands
 55. När badade du i en pool senast? I somras hos Arvid
 56. Har du varit med i någon skolpjäs? Flera stycken när jag läste teater på gymnasiet
 57. Hur många barn vill du ha? 3-4
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Slå sönder saker musik
 59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Ingen aning
 60. Vad har du för TV-kanaler? dom vanliga
61. Har du åkt moped någon gång? Åkt väldigt många gånger, kört ett fåtal
 62. Har du busringt någon gång? jo när jag var liten
63. Har du fått parkeringsböter? en gång på 3 år
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Väldigt gärna, så högt som möjligt helst
  65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Är nog Thailand
66. Har du en egen trädgård? Nä, jag lånar mamma och pappas
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Kalle Anka i alla tider måste jag säga
 68. Kan du alla orden i nationalsången? Nej, bara första versen
 69. Badkar eller duschkabin? duschkabin till dusch, bad till bad
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? pineapple express bara för att den var störd
71. Favoritpizza?
Hawaii
72. Chips eller popcorn? Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? Inget alls
 74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej?
 75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nepp
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin (färskpressad tack), äppeljuice i smoothie
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Arvid, kines mat på våran ettårs dag
78. Favoritchoklad?
Choklad med nån typ av kola i
79. När röstade du senast? valet för två år sen kanske
 80. När åt du en hemodlad tomat sist? i somras
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? jao, i slalom och simning
82. Är du bra på matlagning? Inte super, lite kanske
83. Klarar du att tanka själv? Jajjemen
 84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen? Nepp
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? inte uniform precis, speciella kläder ja, men inte uniform
87. Vad var det senaste du handlade? vanlij yoghurt
88. Har du kräkts offentligt? i fyllan jo, dock inte superoffentligt
 89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärlek
 90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp
 91. Har du ringt något betalnummer? Nummer där killen får betala när jag var yngre, (vi betalade alltså inte)
 92. Kan man vara vän med sitt ex? Beror på hur det slutade
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farfar
 94. Hade du mycket hår som liten bebis? Tror inte det och hade jag det syntes det nog inte eftersom det var blont
  95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Hej, nämen tjenare kompis... osv. inte omtyckt
96. Vad har du i din väska? allt man kan tänkas behöva
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? borstar tänderna
98. Vad har du att vara tacksam för? Familjen och Arvid. Och att jag är hel och haft väldigt tur i livet även om jag ibland tror att jag är otursföljd.
99. Var hittade du den här listan? På nån random blogg nånstans
 100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Alla som läser den tycker jag vore kul

Surfa?

Snackade nyss med Jonathan och han tipsade oss om att antingen fara till bali och plugga indonesiska eller jobba på Fuerteventura. Och såklart surfa.
Blev som peppad på det också, aaah. Jag blir tokig av alla dessa valmöjligheter. Men samtidigt gillar jag att hela världen står öppen för oss. Enda problemet är pengar men det är ju bara att jobba dit man far.
Så, nu har vi alltså. Umeå, Alperna, England, eller surfa.
Vad i hela friden ska jag välja?

Jobba i Alperna?

Igår var jag på pilates som helt plötsligt inte var pilates utan vi körde core istället. Jag har ju som inte tränat det heller så hursomhelst var det ändå något nytt. Himla jobbigt för magen var det men jag har ändå ingen träningsvärk idag.. antingen betyder det att mina muskler är väldigt vältränade redan, eller så har jag inga muskler att få träningsvärk i. Det sista låter mer troligt.

Blev ingen fiskning idag. Jag vet inte riktigt varför, farfar kanske var sliten eller nåt. Kändes rätt skönt ändå även om jag nog mått bra av en dag ute i friska luften.

Förövrigt fattade jag fortfarande inte hur jag skulle designa bloggen. Kanske var för att jag inte ägnade det tillräckligt mycket tid eller nåt. Nån dag måste jag sätt mig och ta tag i det på riktigt för det här funkar ju inte. Världens tristaste blogg.

Jag har även börjat kolla lite jobb i alperna i vinter. Kanske blir att vara borta över jul ändå, får se. Vore hur som helst kul att dra dit och vara där ett tag.. Men jag vet inte än vad jag vill. Jag kanske ska gå till nån spåtant som får säga vad jag kommer göra så jag slipper gå omkring och undra...

Idag ska jag och Arvid gå broarna jättefort. Jag måste fortsätta träna så jag inte säckar ihop helt..
Nu ska jag städa rum och kanske styra upp fotoalbum från Island, Thai och England..  
Tjo!

Pilates

Ikväll ska jag alltså på pilates i lilla Bureå, och jag har ingen som helst aning om vad pilates egentligen går ut på. Jag tror det har nånting med att det liknar yoga att göra. Och yoga har jag testat så då borde det här inte vara nåt problem. Är tydligen mest tanter där och även om jag är ovigast i stan (kanske i hela sverige?) så är jag förhoppningsvis ändå lite kryare i kroppen än dom. Man kan ju hoppas iallafall. Det ska bli spännande, uppdatering kommer senare!

Jag är förövrigt himla rastlös. Det är trist att vara arbetslös, och deprimerande faktiskt. Det är så tråkigt och jag har ingen ork till nånting egentligen. Vilket är rätt ologiskt eftersom att jag borde ha hur mycket energi som helst eftersom jag får så mycket vila. Men icket.
Har inget speciellet att se fram emot heller. Ska jobba dom två närmaste helgerna.. (nte klaga det är pengar). Ska iochförsig på hockey på lördag för första gången sen tvåan på gymnasiet tror jag..Det ska bli kul faktiskt! Men jag tänkte annars. Vore kul om vi fick en lägenhet iallafall för även om jag inte har råd om jag inte har ett jobb så skulle det iallafall vara nåt att fokusera på. Ett eget place liksom.
Ajja blabla nu ska jag se om jag kan klura ut hur man deignar sin blogg med lite hjälp av www.designadinblogg.se

(Förövrigt pratade jag med farmor nyss och hon frågade om jag ville följa farfar och fiska imorrn. Weei, nåt att göra även om jag inte har fiskat på hundra år)

Utseendet på bloggen?

Jag förstår inte hur man fixar så att det bli personligt. Alla verkar ha så, men min är bara trist och tråkig.
Hur ska jag styra upp det?
Nån som vet hur man gör?
Tips mottages tacksamt.

Sovmorron

Igår steg jag upp vid 6 eftersom jag skulle jobba på Stig´s. Börjar man sju på en söndag är man ensam i köket till 10 och ska på den tiden hinna mackor, smörgåstårtor och lite annat viktigt innan nästa kommer. Jag tycker det är jobbigt att inte hinna klart och försker alltid snabba mig, men av nån anledning går alltid nåt snett när jag jobbar den tiden. Förrförra gången hade det gått nån propp eller nåt till både kylar och kassa så jag var tvungen fixa det. Förra gången kom inte bagaren tidigt så jag var pissrädd och gick och kollade dörren var 5 minut tills kassatjejen kom vi 9 (jag hatar att vara ensam på stig´s) och igår hade frysen stått öppen så jag var tvungen kolla det och styra upp det. När jag sen äntligen fick börja med det jag skulle ringde hon som skulle komma tio och sjukanmälde sig så jag fick ägna massa tid åt att ringa runt och fixa folk (vilket inte gick särskilt bra). Det var nog sista gången jag jobbade den tiden tror jag. Resten av dagen gick dock hyffsat och det är skönt att sluta först sen.

På kvällen drog vi till Arvids kompisar och såg en läskig film. Jag ångrar mig ALLTID när jag börjar se en sån film och är alldeles utmattad efteråt. Skräckfilm är inget för mig och varför lär jag mig aldrig det?

ikväll ska jag och Ylva på pilates. Bra initiativ av henne och jag har aldrig gjort den sporten (kallas det sport?) så det blir spännande.

Snackade även lite med lägenhetskillen igår och han har inte lyckats styra upp sin andra lägenhet. Vilket gör att vi måste vänta ännu mer på att få veta om vi möjligtvis kan få hans. Jag hoppas som vanligt. Och jag blir som vanligt mindre glad om det skiter sig.
Nu ska jag slita upp arvid ur sängen och fixa mat. Jag är sugen på våfflor. Krispiga och knapriga. Och kanske lite satc till det. Undra om jag kan få honom att gå med på det? Det återstår att se.
Ha en bra dag!
Tjo!


Irriterande

Vem kom på ideén att visa VM-kvalet Sverige - Portugal på tv8?
Jag som sett fram emot en spännande match och så kan jag inte ens se den. Typiskt.. I protest ska jag vara vaken sent ikväll och se beck fast jag ska jobba och börjar 7. Så det så.

Pappa tycker förövrigt att jag är flummig, och mamma tycker att jag är som pappa. Bara för att jag inte riktigt vet vad jag håller på med. Jag har en ny idé, kanske bli sjukgymnast i New York. Är ju som sugen på den staden. Dock är det en utbildning bort men man kan ju alltid drömma.
Annars lutar det åt antingen Umeå och låtskrivarutbildning, eller Manchester igen efter jul. Jag är en virrpanna men nåt ska det väl bli av mig också.
Mat nästa, jag är hungrig och för klen för att bli brandman.
Tjo!

Lördag

Hej jag heter Stina och jag kommer från landet Inteflyt.
Okej. Det hänger på imorron. Får vi inte lägenheten resar jag bort tror jag visst. Frågan är för vilka pengar och vad jag ska göra, men det löser sig nog. För alla som inte kommer från landet Inteflyt. Och det gör ju jag. Så jag är nog körd.

Ånej.

Nu ska jag sluta sitta här. Får bara panik av datorer.
Ska nog koka lite gröt och sen gå ut med hunden.
Om jag tror på att allt kan lösa sig, borde det gör det.
Nu ska jag väcka avvepavve, han är lite trött tror jag.
Stackarn, kunde inte sova igårkväll..
Och jag ska trolla bort min panik i min kropp
(jag undrar om det bara är jag som är sjukt
öppen här på bloggenkänns det som) ajja,
har aldrig riktigt förstått vitsen av att knipa igen med
allt jobbigt. För mig känns allt oftast bättre efter
att jag fått skriva eller prata av mig.
Och på tal om prata, träffade Anna i onsdags.
Och vi kunde aldrig sluta prata, att gå broarna har
nog aldrig gått så fort förr. Sicken sjukt bra tjej den
där Anna. Ingen fasad där inte, jag behöver aldrig verka
bättre än jag är och jag vet att hon aldrig
skulle dömma mig. Sånna som hon är det ont
om här i världen.
Och när jag liks håller på att berömma folk så är Arvid
världens bästa. Lyssnar alltid, hjälper och förstår.
Tacktack!

Så bort från allt sentimentalt.
Gröt nästa.
tjo


Frisk igen.

Somnade vid två inatt - Puh, jag är frisk igen.
Jag och Arvid håller nämligen på att beta av sex and the city (första gången för han), och vi är på sista säsongen nu så det är inte långt kvar. Så fort vi sett klart serien och filmen ska jag dock försöka hänga med i nån anime serie som han gillar. Hoppas att jag gillar den!
satc

På riktigt måste deras liv vara de flesta tjejers dröm. Iallafall nåt liknande..
Jag är då väldigt sugen på att flytta till New York ett tag, måste bara komma på nåt man kan göra för att försörja sig där.
Sen saknar jag också känslan av att ha ett gäng tjejkompisar man hänger med väldigt ofta och kan berätta allt för. Det blir inte samma sak när alla är utspridda. Menmen, det kommer väl. Dom är ju trots allt över 30 och innan dess kanske allt löst sig!

Idag hade jag tänkt hälsa på farmor men eftersom arvid inte kan få sig hem får jag nog skjuta på det till måndag kanske..
Blir nog att styra upp mitt rum lite och annat strunt!

Kan nån förövrigt ge mig en massa pengar. Livet vore så mycket enklare då. Var får alla andra sina pengar ifrån? Hade jag haft pengar hade jag kunnat resa varsomhelst nu, men icket..

Ajja,
tjo

Jag måste vara sjuk

Somnade vid 22 igår kväll. Har aldrig hänt tror jag, det måste vara nåt fel på mig. och efter bara EN arbetsdag. Visst, jag började halv sex på morron men endå. Efter alla dessa dagar av utsovning borde jag ju försjutton ha sömn på lager. Men det kanske inte funkar så..

1 dålig nyhet, 1 bra nyhet.

Dålig: Ringde Subway killen idag för att få försöka komma och provjobba nån annan dag eftersom jag inte kunde idag. Men han sa att dom satt in en annan tjej istället för mig som provjobbade idag och att dom var tillräckligt med folk nu. Tack för den.

Bra: Tro det eller ej så hade vi den turen att en kille lagt ut sin lägenhet på liljansberget på blocket, vilket betyder att ködagar inte spelar någon roll. Han vill ju iofs hyra ut den i andra hand men det är bättre än inget och det är ju där jag vill bo. Han lät iallafall positiv när Arvid pratade med honom och skulle höra av sig så fort han fixat en annan lägenhet att flytta in i. Hoppas bara att det här inte skiter sig nu. Hoppashoppas!

Och så går en dag från våra liv och kommer aldrig mer igen

Har jobbat på Stig´s idag. Gick över förväntan - fick mig upp i tid i morse och efter 8 veckors "semester" kom jag ändå ihåg det mesta. Råkade göra misstaget att svara i telefonen med "Hej det är Stina" (varpå kunden bad om ursäkt för att den ringt fel och la på) istället för "Stig´s konditori, det är Stina" Som tur var var alla på lunch då så ingen märkte nåt. Puh. Kunden ringde förövrigt aldrig upp igen. Hoppas jag inte skrämde bort den.
Annars gick dagen utan missöden och jag blir mer och mer förvånad varje dag att folk verkligen orkar jobba där hela sina liv. Har dom inga drömmar? Jag kan inte tro att nåns dröm kan vara att jobba där.. Galet vad glad jag är att jag inte sitter fast med hus, barn och jobb på Stig´s. Tack för att jag har drömmar och gör mitt bästa för att förverkliga dom, istället för att sitta på ändan och hoppas att nån annan ska boka den där resan eller söka den där utbildningen åt mig.


Arvid

Jag har världens snyggaste pojkvän. Han har varit och klippt sig idag och det blev så himla fint, min guldlock =)
Blir nog att lägga upp nån bild sen när jag styrt upp det där. Tänkte kanske lägga upp nån Englands bild också när jag lix är på gång. Ha förtröstan, det kommer med tiden!

Ikväll ska jag träna. Första gången på 2 månader. Blir fys med brors slalomfolk + nå fotbollslag.
Hej, jag kommer dö att trötthet så uppdaterar jag inte här nåt mer så vet ni vad det beror på.
Nu käk! Hamburgare och pommes, mums (pommesen iallafall!)
Tjo!

Höst

Det är typ storm ute, iallafall vad det ser ut som. Jag har inte riktigt gått ut än. Jag är lite rädd att det ska vara väldigt kallt..
Idag ska Arvid klippa sig, helt galet! Hans hår är ju försjutton längre än mitt nu, ska bli kul att se hur han ser ut under allt hår. Det lär nog bli himla fint!

Jag har kommit på en avslappningsmetod. Testade den igår käll och jag slappnade typ av endel. Måste sluta känna press och stress, visst, just nu gör jag inte särskilt mycket, men jag har redan gjort bra mycket mer än dom flesta redan så tänker jag så känns det lite bättre. Nu gäller det bara att komma på nästa steg och blir det att flytta till Umeå som "alla andra" (som ida så fint uttryckte det) så får det väl bli så. Det är inte alla som jobbat på bondgård på Island eller bott i England eller rest runt i Thai (okej, det är rätt vanligt, men fortfarande nåt annat än sverige) så nån gång måste jag väl också få göra som alla andra.

Imorrn blir det att jobba på Stig´s Börjar 05.30. Känns som en mjukstart efter min nästan 8 veckors semester. Int.
Hoppas det går bra iallafall, har hört nåt om att dom gör omelett men det var kanske bara rykten.. Blir intressant iallafall, och pengar även om Stig´s INTE är mitt drömjobb för tillfället.

Nu ska jag gå och väcka min skönsovande prins. Jag är hungrig.
Hejs!

Hej mina vänner

Jag är medveten om att jag sprider lite negtivitet runt mig hela tiden nuförtiden om jag ska vara ärlig. Förlåt.
Och det jag kan säga till mitt försvar är att allt går emot mig just nu, ALLT.
Försökte komma på positiva grejer idag, men det gick trögt.
Så, så är läget just nu.
Hoppas på positivare tider imorrn.
Godnatt.

Vad är det för fel?

Nu ger jag snart upp på riktigt.
Varför ska vissa människor alltid ha tur medan det blir motgång efter motgång för andra.
Livet är orättvist och det finns inget jag hatar mer än orättvisor.
Snart bygger jag en koja i skogen och blir skogsmulle för all framtid.
Bajs


Sängproblem

Jag blir tokig. Den är för liten.
Vi ryms inte två i min säng längre, det går inte. Jag får panik i hela kroppen av att ligga där och trängas. Förstår inte vad som är fel, jag undrar om jag blev för bortskämd i England när vi fick sova i stor säng en hel månad. Hur som helst får det vara ett slut på det här nu, vi måste flytta!
För nu har vi bestämt att Arvid inte kan sova hos mig längre, det går bara inte. Så vi får sova hos han tills vi flyttar. Och jag vill flytta nu.
Jag vill sitta där i min lägenhet i umeå, med jobb och allt.
Det blir så tokigt nu när jag inte vet vad jag ska satsa på. Tacka ja till att jobba på Stig´s, eller hoppas att Subway ringer..

Ajja, slutfunderat.
Blir vetrinären med Hulda idag, ska kolla hennes öga igen.
Hoppas det är helt bra så vi slipper dit nåt mer.
Nu skiner solen lite också.
Hejs!

Umeå

Nu har vi varit en sväng i Umeå, blev fest på fredan, himla roligt även om natten blev lite väl lång på slutet och jag drabbades av akut törst. Men det är sånt som hör till tycker jag!
Lördag skulle vi kolla på en lägenhet men eftersom att vi förhoppningsvis får ta Johannas lägenhet och väldigt gärna vill ha den så var vi lite smånegg till att kolla på en mycket dyrare lägenhet. När vi sen körde förbi den och såg att ytterdörren stod på bron och "hålet" var igenspikat kände vi oss inte så taggade. Vem vill ha en lägenhet utan dörr? Jag orkar då inte klättra in genom ett fönster för att komma in varje dag. Huset var rätt skabbigt också så vi iddes inte ens kolla. Drog på stan istället.
Kvällen spenderades i Jojs nya lägenhet med hennes nya hund. Att nånting kan vara så gulligt? Jag förstår inte att folk skaffar bebisar när det finns hundvalpar och kattungar. Barn kanske ger mer i längden men ändå, djurbarn är bra mycket sötare!

Kattungar
Våran förra kull med kattungar. Har ni nånsin sett nåt sötare?

Idag har jag förövrigt kommit på vad som stör mig. Jag är uttråkad.
Väldigt uttråkad! Jag förstod det när jag inte ens kunde njuta av en Kalle Anka tidning imorse (okej, vid 16 tiden idag). Ajajaj.
Och det är Arvid som får ta all skit när jag blir retig och sånt för att jag helt enkelt är less.
Stackarn..
Ge mig nåt roligt! Eller nåt tråkigt så jag lär mig uppskatta allt jag en gång tyckte var kul.

Glömde förresten berätta att Subway ringde och hörde om jag kunde jobba på onsdag.
Och visst är det väl klart att det är den enda dagen (nästan) jag ska jobba på Stig´s. Visst är jag lyckad?

Nu ska vi äta tacopaj och sen ska jag och Arvid fundera på sätt att göra om min soffa.
Och snälla nåt där upp, eller vad som helst.
Vi vill HEMSKT gärna ha Johannas lägenhet. Alltså väldigt mycket.
Så, jag lovar att vara snäll i flera dar bara vi får den.

Vad komplicerat livet är.

Jag är så förvirrad hela tiden av att inte veta riktigt vad jag håller på med. Och att inte veta vad jag vill. Det vore sjukt skönt att börja plugga så att livet var planerat några år, men samtidigt vet jag knappt vad jag vill plugga och det känns som om jag vill hinna med så mycket innan. Det finns så mycket att göra, så många platser att fara till och börjar jag plugga kanske jag står där en dag med villavolvovovve och till och med barn, vem vet? Huvvaligen, då är man fast föralltid.

Nä, vaknade bara på en lite negg sida efter ett litet negg avslut på kvällen igår.
Ge mig pengar. Livet vore så mycket lättare om man hade en massa pengar. Så mycket mer saker man skulle kunna göra.
Drömde om Thailand inatt. Blev som så sugen på att resa igen. Men då är det pengaproblemen som sätter stopp. Är som lite småtaggad på att dra till Bali, surfa och plugga indonesiska.. Skulle verkligen vilja tillbaks till Manchester också..
Menmen, skulle jag börja plugga borde det rent logiskt sett finnas tid för resor efter också. Och man kan ju ta ett sabbatsår också.
Gudars. Jag är en förvirrad människa. Jag förstår inte hur alla andra kan vara så säkra på vad dom vill göra. Känns som om det bara är jag som alltid går runt och letar efter nåt större, nåt bättre. Man kanske skulle sluta leta och bara inse att det är såhär livet är.
Men det vill jag inte heller.

Ajja, blir fest i Umeå ikväll.
Då kanske jag kan släppa det knepiga och bara ha roligt. Hoppas!
Sen lägenhetsvisning imorrn..
Intressant. Och är den äcklig vägrar jag bo där. Jag har bott i en mindre trevlig lägenhet en gång nu och det räcker. Nästa ska vara fräsch. Och jag ska lukta i frysen.


Så, hur som helst. Nån gång måste jag ju välja..
Surfa på Bali?           manchester           Umeå
   Bali?                                                      Manchester?                              Umeå?

Eller nåt helt annat..

Torsdag

Intervjun gick jättebra faktiskt, han lät som positiv och var jättetrevligt så nu är det bara att hoppas på ett positivt besked. Dock har vi ju lägenhets problemet, men vi ska på en visning på lördag så håll tummarna för att lägenheten är super även om jag är tveksam eftersom att det inte verkar som om nån annan vill ha den. Men vi får se helt enkelt, hoppashoppashoppas!
Fick ett svar från bostaden också, vi står 6a i kö på en lägenhet och får se hur vi ska göra med den eftersom den eventuellt är tillgänglig först 30 november och då bara eventuellt. Vi vill ha en lägenhet nu! Men jag vill bo på liljansberget.. knepigt.
Ajja, ordbajs igen.
Nu ska jag och Avvepavve göra american pancakes och se satc, måste ju få njuta lite av att vara arbetslös eller hur =)
Tjo!

Nervöst

Intervju på Subway idag..Och jag blir ju nervös för allt och ingenting. Trodde inte att jag skulle vara så nervös eftersom intervjun är på svenska så jag kommer förstå vad dom säger och jag kommer att kunna säga ungefär det jag vill utan problem. Men jag blev visst nervös ändå.
Jobbigt också att den är i Umeå så jag måste åka buss i mer än två timmar innan jag är framme, vill bara få den bortgjord. Och jag som inte ens hittar i Umeå, hur ska det här gå?
Ajja, käka nåt nu sen bär det iväg. Håll tummarna för mig vid två tiden!
Tjo!

RSS 2.0