Framtidsångest

Arvid ringde den där snubben idag och det verkar som om han kan fixa jobb åt Arvid iallafall, så då har åtminstone en av oss jobb. Har nämligen inte hört av Subway än, dom kanske inte orkade skjuta på intervjun en dag. Isånnafall är dom dumma. Även om jag kanske inte jättegärna vill jobba där.

Hursomhelst vet jag inte vad jag vill. Eller, hösten fram till jul är jag väl mest ute efter att flytta till Umeå, jobba och så. Problemet är våren. Jag har iingen aning om vad jag vill då faktiskt. En del av mig är jättesugen på att börja plugga, inte för pluggandets skull utan mer för att jag vill leva studentlivet innan jag är 39 och det vore skönt att fixa egen lägenhet och som veta vad man ska göra det närmaste året iallafall. Medan en del av mig vill göra nåt annat, är tillexempel jättesugen på England igen och då stanna till sommaren så att Scott möjligtvis kanske kan styra jobb på Caffe Nero åt oss.. Jag är också väldigt sugen på att dra till Bali och plugga indonesiska och surfa (indonesiskan är mest för att få studiebidrag)
Aah, blir tokig.
Grejen är att jag inte ens är säker på vad jag vll plugga. Har varit väldigt inställd på ambulansförare men frågan är om sjukskötersk låter så peppande. Samtidigt är jag lite småsugen på att gå en låtskrivar kurs i Umeå i vår.. Eller varför inte leta upp någon djurskötarlinje eller jag vet inte alls!
Och den 15 oktober måste jag iallafall ha bestämmt vad jag ska söka.
Ni anar inte hur avundsjuk jag är på folk som verkligen vet vad dom vill med sitt liv, då är det bara att satsa på det och slippa virra runt så mycket. Menmen, jag har ju kul medans jag virrar iallafall, även om det är lite knepigt ibland.

Blev en massa ordbajs.
Och håll tummarna för att vi kanske möjligtvis har tur och får höra från nån lägenhet imorrn..

Tjo!


Surtant

Tanterna i den här stan är speciella, iallafall den vi mötte på väg från stan som så snällt sa "Nu får ni flytta på er små barn, stick åt helvete med er". Mycket förvirrande att komma från england där det mest använda ordet är "sorry", och komma hit till tanter som ber om stryk. Eller vad hon nu hade på hjärtat.

Dom ringde förövrigt från subway i umeå idag och ville ha dit mig på intervju imorrn men då är ju jag ett antal mil bort så får hoppas att dom hör av sig igen så att jag får komma nån annan dag(inte för att jag är så sugen på subban men i brist på annat så..) Det positiva är ju att får båda jobb så flyttar vi, weei!
Men som sagt.. Subway..

Ajja
Ska förvörigt börja lysa upp min blogg med bilder snart, men väntar tills jag kommer hem till en riktig dator, Auroras är så knepig.
Nu ska jag spela tv-spel
Tjo!


Östersund

Nu sitter jag här i Aurora och Niklas sjuukt stora lägenhet med utsikt över Storsjön. Vissa har tur =)
Har varit här sen vi lördags och haft det super! Steg upp 10 i 5 på morronen och började köra de 50 milen hit, huvva! Men det gick bra =)
 
Vi började våran vistelse här med lite räkpasta och sen en tur till storsjöbadet. Jag kan lätt säga att det är sveriges bästa äventyrsbad, iallafall nästan. (Av dom jag testat iallafall) Galet kul faktiskt! Tror det beror på rutchelbanan (hur i hela friden stavas det?) med sånna där uppblåsbara stora ringar man åkte på, och man fick vara massa åt gången så vi åkte i tåg och det var helt galet, föll en massa och på riktigt. Roligast på länge! Det enda minuset var att bubbelpoolen inte var het. Det var som, halvvarm. Vad är det med oss och bubbelpoolar? Badet får lätt 4,5 grodor av mig! (minus för bubbelpoolen)

Sen på kvällen chillade vi och såg lite film. En sjuk film, "meet the Spartans" hette den visst. Den var bara sjuk. Se den om ni vill skratta.
Blev lite glass med dumlesås också, mums!
Recept:
24 dumle
3 dl grädde

Bajsenkelt. Och gott!

Idag var vi ute i blåsten och letade en marknad som hade försvunnit. Lite synd, men det var kallt så det var kanske lika bra. Blev lite bowling istället, mycket varmare! Jag vann inte men nästan.
Gick hem i blåsten och tog bilen till ett ställe där dom har skopunkten (hela stan här är stängd söndagar, galet!) och jag råkade köpa ett pa stövlar med klack. Har dock inte bestämmt mig för om dom ska tillbaka eller om jag ska ha kvar dom. Får tänka på saken..

Och sen är det så tokigt att jag och Arvid firar 1 år idag. 1 ÅR! Det är bara sjukt.
Gick iallafall ut och åt och sen bio. Standard men mysigt. Såg Patrik 1,5. Arvid tyckte att den var lite pinsam ibland tror jag men den var faktiskt bra! Handlar om ett bögpar som vill adoptera en unge men råkar få en tonåring istället. Värd att ses!

Imorrn ska vi göra stan och på tisdag ska vi nog bada igen. Det var ju så kul =)

Och jag har nästan glömt det viktigaste. Arvid har fått jobb i Umeå! Typ iallafall, ska ringa en snubbe imorrn och sen är det kanske fixat. Grattis på han! (Han är bäst)

Så, det var väl mitt liv för tillfället!

Är förövrigt fundersam på framtiden. Men det tar vi en annangång.
Ursäkte längden på inlägget!
Tjo!

Hejdå resedagboken, hej blogg!

Slutrest för tillfället så därför får jag helt enkelt byta resdagboken mot en blogg istället. Nästan samma sak förutom att jag måste säga att jag föredrar resdagboken eftersom resdagbok = resa. Jag är resoholic.
Iochförsig ska jag resa lite imorrn. Blir en "weekend" i den stora och spännande staden Östersund. Ska hälsa på syster m. pojkvän som av nån anledning hamnat där. Tänkte bila ner så det blir som en liten bilsemester. Jippie!
Nu packning!
Tjo!

RSS 2.0