Malmö

Sitter i Johans mammas sjukt stora hus nu, tågresan gick super med schyssta kupéfolk och sånt. Lite småtungt att släpa våran 100kilos packning men det gick! Uppdaterar nog lite bättre när vi är framme i Bad Gastein och jag fått tag på en dator men det här får duga så länge!
Nu spagetti och köttfärssås! Tjo!

Inte packat än, typiskt mig.

Jag har lagt fram det mesta, men inte kommit mig för att stoppa ner det i väskorna än. Det är så sjukt att vi far snart, om några timmar är vi på väg och jag kan som inte göra nånting åt det. Bara att blunda och hoppa.
Okej, så farligt är det inte. Men börjar bli nervös på riktigt. Gaah, vi far snart!!
Ajja, ska skrubba lite potatis sen ta tag i packningen på riktigt! Sen får ni hålla tummarna för att allt går super! Hör väl av mig så fort jag hittat en dator eller nåt!
Kommer även skriva i resedagboken - www.resdagboken.se och där heter jag riskatten.

Jajjemen, livet är spännande!
Tjo!

Branchfest

Festligheter igår, mycket kul även om det var rätt mycket okänt folk där. Lyckat blev det iallafall!
Har även jobbat sista dagen på Stig´s och sagt hejdå till nästan alla för det är helt sjukt men imorrn åker vi!

Hej mitt vinterland

Förövrigt gillar jag verkligen att världen blivit vit nu. Vad ger det att det är kallt om det inte finns snö?

jhj

Glögg

Sitter med lite glögg nu efter en jobbigt arbetsdag (även om den faktiskt gick ganska bra), måste passa på med julgrejer så idag har jag även druckit två julmust och ätit pepparkakor. Inte illa! Imorrn är sista arbetsdan, känns lite knäppt, men rätt skönt också. Känner mig lite sugen på nya utmaningar nu faktiskt. Och en utmaning lär det ju blir. men så länge jag får ett schysst jobb, bra backe och framförallt träffa schyssta människor så blir det nog super!

Ska ta det lugnt ikväll, blir ju som dagt jobb imorrn så blir att vara hemma och mysa med familjen. Måste ju passa på så länge jag är hemma. Ska även käka min nya favorit onyttighet (den förra var tacochips, aioli och ost i ugnen) - Naturchips dill och gräddfil + gräddfil rätt och slätt. Mycket mumsigt!

Och på tal om mumsiga saker. Eller mumsigt och mumsigt. Jag har köpt en sjukt bra uppfinning! Puder till håret. Ger helt sjukt mycket volym som jag ju behöver eftersom att jag har mesigast hår i världen. Som sagt, sjukt bra uppfinning!

dfkasld

Hejdå Hejdå

Har sagt två riktiga Hejdå idag. Dels till Karro som jag fikade med och dels till Anna som jag åt med. Det är inte roligt att säga hejdå, särskilt inte till anna som jag har så mycket jul och luciaminnen nu när det börjar bli så juligt. Kommer kännas tomt iår utan nåt luciatåg.. Ajja, får väl göra ett själv och lussa för Arvid.

Nu börjar det närma sig. Om 4 dagar far vi. FYRA. Det är väldigt lite.

Ska det vara så svårt att hitta ett biljardbord?

Igår skulle vi ju spela biljard på Old Williams, men inte hade vi räknat med att AK hade match och att tv:n var just ovanför biljardbordet. Kändes inte så taggat att irritera alla med våra skallar, skratt och jubelrop. Så vi hörde med dom var det kunde finnas nåt mer biljarbord. Fick svarer "på scandic", ringde dit och de hade inget biljardbord men sa att det fanns ett på Old Williams. Det gav ju oerhört mycket. Så vi började fundera och kom på att det finns ju ett på E4:an, ungdomsstället ni vet. Okej, vi är väl lite gamla, men med lite gull borde det gå så vi traskade dit i kylan. Väl framme informerade en snubbe oss om att visst har vi ett biljarbord. Och det går att spela på 360 dagar om året. Idag är inte en sån dag Tydligen höll det på att renovera bordet eller nåt. Kan man vara mer olyckade än vi?
Slutade med att vi ringde nån snubbe som berättade att det fanns ett biljardbord i squashhallen som är öppen till 21.00. Så vi fick oss våran biljard iallafall även om det blev lite krångligare än planerat.
Och som vanligt var jag sämst. Vissa stunder glänste jag till men överlag var jag sämst. Och förövrigt var biljardbollarna magiska för i 6 matcher av 6 möjliga vann de bollar med färg hela vägen. Och vi turades faktiskt om att ha dom, så det berodde inte på lagen utan på bollarna.


Biljard

Nu ska jag alldeles snart dra ivög till Old Williams för lite biljard med Hanna, Malin och hennes syster Linda. Blir nog hur bra som helst även om jag tror att biljard är den sport jag är sämst på. Wish me luck!


Vad snälla alla är

Jag ska inte bry mig om vad den idioten där borta har för åsikter. Har andra klarat det så klarar vi det! Det vet jag, och  trots allt, det blir ju vad man gör det till.
Massa pussar på Arvid.

Tack för den

Blir som småirriterad på en snubbe jag snackar med som bor i Bad Gastein. Eller okej, blir sjukt irriterad. Trodde att han var en schysst kille, och han verkar vara det. Har tänkt visa oss runt och sånt när vi kommer. Bara ett stort problem. Han säger "lycka till att ha ett förhållande i alperna". Och jag blir så less, vad är problemet med att fara med sin pojkvän? Skulle nån av oss vilja ha nån annan hade vi ju förmodligen redan letat upp nån annan. Och det är inte hans grej att lägga sig i. Och jag blir irriterad på mig själv för att jag ens låter honom sätta sånna tankar i huvudet på mig.
" vaddá? lika stor chans att du ligger med en snowboardlärare som att han ligger med en reseledare"

Jag skulle aldrig göra nåt sånt, och känner jag Arvid rätt skulle han inte heller det.

Nä, jag skaffar andra kompisar där. Pallar inte att vara kompis med nån jävla pessimist som tydligen inte fått sig nåt på ett tag.

Godnatt

19 november

Imorrn ska jag också jobba. Börjar klockan 05.00 och på riktigt, den tiden är inte mänsklig, särskilt inte om man är morrontrött som jag och rätt många andra av jordens befolkning..
Ajja, bara att bita ihop och stiga upp.


Taggen!

Nu blev jag plötsligt supertaggad på att fara, det ska bli så roligt att få träffa nya människor, se nya saker och få massa nya erfarenheter. Det är helt galet, om en vecka sitter vi på tåget och då börjar helt plötsligt som en ny fas i vårat liv. Dax för lite äventyr igen!

Har förövrigt varit jättemysigt att hänga med lillebror ikväll, han är lite knäpp men då är vi ju två. Fick jag skulle jag packa ner honom och ta med honom.

Igår hängde jag med Ida, jättekul att ses för det var verkligen hundra år sedan. Och det är knäppt. Hon har varit ihop med sin pojkvän i 3 år och när jag såg honom kände jag verkligen inte igen honom. Hur är det möjligt att inte känna igen nån härifrån, även om man inte känner personen i fråga så vet man ofta lite lätt hur folk ser ut osv. Men icket. Och då har han tillpåköpet varit tillsammans med min kompis i 3 år. Inte bra, vi får styra upp det här bättre när jag kommer hem för det var himla mysigt att äta glass och snacka massa strunt. Men bra jobbat av oss att lyckas ses för en gångs skull iallafall!

Nu dusch, sen sova!

Sick bail

Här har vi en lagom sjuk bail av tobbe som hoppar och lillebror som blir mosad.

http://www.freeride.se/video/rodeo-540-to-smackdown/

(jag vet som inte hur man länkar, så ni får helt enkelt kopiera och klistra in där uppe eller nåt. Lätt värd att ses iallafall!)

Bullar!

Håller på att baka bullar för fullt. Jag och lillebror kanske inte är de bästa bagarna i landet med dom blir nog goda ändå. har några med dajmsmak tillexempel. Blir nog en höjdare! W hade tydligen köpt skagenröra ochså så det kanske blir bullar med mjölk och mackor med skagen till fika sen, låter super tycker jag!

Som sagt. En vecka kvar.
Och jobb imorrn. 05.30 - 14.00, jobbigt att stiga upp men skönt att sluta tidigt! är förhoppningsvis nån provjobbare där också och det brukar alltid göra det hela lite mer intressant. Blir troligen jobb torsdag också, men sen blir det förhoppningsvis biljar på torsdagskväll, blir nog bra!
Jag hållar även tummarna för att jag får lönebeskedet imorrn, har ju jobbat endel den här månaden och nu var det så längesen jag tjänade nåt att jag är taggad på att se om jag blir nå rikare. Hoppashoppas!

bulle


En vecka kvar!

Det är bara en vecka kvar. Helt sjukt!
Har ringt om sommarjobb idag och håller just nu på att skriva ut mina engelska CVs. Det börjar på riktigt närma sig!
Nu - kanelbullebak! Mums!

Natt

Hej, idag kan jag inte sova (eller inatt) och imorrn ska jag stiga upp om en halvtimme. Det är konstigt hur olika det kan vara.

Arvid pratar i telefon

Och jag väntar för vi ska ut med Milla.


T i o f a k t a
1. Hemstad/ort - Bureå
2. Hårfärg - Mörkblond
3. Längd - 164 cm
4. Frisyr - På utsparningsstadiet
5. Ögonfärg - Blå
6. Skostorlek - 36 - 37
7. Humör
- Blandat
8. Orientering - Roligt!
9. Civilstatus - Väldigt upptagen
10. Vänster eller högerhänt - Höger

T i o s a k e r o m d i t t l i v

1. Har du nånsin varit kär? - Jajjemen
2. Tror du på kärlek? - Jepp
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Nä, inte vad jag kan komma på.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jao
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Jao
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej, men nu är jag det
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Jao
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Har redan ett förhållande och inget behov av nåt annat
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Mjo
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Inte riktigt kärlek men nåt liknande

T i o s a k e r ; D e t d ä r e l l e r d e t h ä r
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - Vin, och lite öl ibland
3. Dag eller natt? - båda!
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Båda två, och det är ju två kvällar varje helg
8. Färgfoto eller svart och vita? - Beror på vad det är för bild och till vad man ska ha den
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Inget av dom

T i o "H a r d u n å n s i n"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Jao
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej, men jatack
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Kraschat på en storslalomtävling in i stänglslet och brutna revben osv
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -  Nä
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - Nä
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nä
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Vet inte
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Jo, det händer

T i o K ä n s l o r
1. Saknar du någon just nu? - Inte supersaknar, men snart
2. Är du glad? - Ja
3. Är du fundersam? - Lite
4. Är du uttråkad?
- Lite, det är då jag gör listor
5. Är du tysk? - Inte precis
7. Är du italienare? - inte det heller
8. Är du fransk? - nä inte ens fransk
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Jao
10. Gillar du någon just nu? - Massor


Hjälp

På senaste har jag som börjat få lite hugg i hjärtat ibland och att det som slår fort sen sakta sen fort osv. och imorse vaknade jag och hade jätteont i hjärtat och kände av det nyss också. Fysiskt alltså, inte psykiskt.
Läskigt! Det är ju som inte som vilken tå som helst, det är ju försjutton hjärtat. Dock känns det som fjantigt att kolla upp, men jag kanske måste det ändå men blä. Jobbigt.
 
dgfbv

Måndag

Skrev inte så positivt men jag tog bort det.
Nu ska jag vara positiv!
Sen jag kommit hem från England har jag fått alldeles för lite glamour eller vad man ska kalla det, jag vill vara fin och vara ute varje kväll och göra roliga saker och träffa folk. Precis som alla andra verkar göra när man läser deras bloggar. Sen har det känts som att det inte riktigt är så glamouröst med en liten stad i österrikiska alperna. Men, förra året var t.ex Jude Law i Bad Gastein, alltså dit vi far. Så det kan ju inte vara en så välda lite by egentligen. Nu blev jag ännu mer taggad. Jag vill bara vara där och ha gjort bort alla hejdå som verkligen är det värsta. Kanske ska vi spola fram tiden ett litet tag, typ till januari när jag gjort bort min första jul hemifrån och när vi hunnit göra oss mer hemma därborta. Eller så tar vi det helt enkelt i den tid det tar och njuter av allt ändå.

Nu, rumstädning!
Tjo!


Pepparkaksbak med mera

Igår var jag med V och S och hade lite julmys nu innan jag far. Bakade pepparkakor i alla möjligt former, både snuskiga och mindre snuskiga. Sen dekorerade vi dom väldigt fint med rosa glasyr och strössel. Väldigt fina blev dom! Vi lyssnade lite på julmusik och drack strakvinsglögg också! En väldigt lyckad julförfest! utgången blev mindre lyckad. Det var kul, men väldigt ensamt att inte vara singel, men ändå inte vara där med pojkvän heller. Man passar inte in nånstans om man inte har en kompis i samma sits. Lite trist men ändå kul att utnyttja rika djurgårdensspelare och få lite gratisalkohol. Inte varje dag det händer i sverige att en person man aldrig träffat bjuder alla på drinkar och shots (okej, händer inte ens om man känner personen i fråga)

Nu är en viss föredetta familj, eller vad man ska kalla det, här. En föredetta arvidssvärmor på besök så jag håller mig gömd häruppe medan Arvid är där nere och är social. Jag vet att jag är fjantig men pallar bara inte att stå ögamot öga med fienden när jag kan slippa. Dock är jag hungrig så hoppas dom drar snart så jag får gå ner och äta nåt.

Ikväll kommer papi och bror hem från tärna så blir nog mysmiddag hemma!
Tjo!

Fredagkväll

Det blir nog tidigt ikväll, egentligen borde jag ligga i sängen redan men jag är lite dålig.. jobbar 6 15.30 imorrn, inte så peppande men sen är det helg, weio! Bli lilla julaftonliknande med S och V, måste ju hinna med lite pepparkakor innan jag far! Blir nog lite alkohol också när jag liks är ledig dagen efter.
Nu ska jag se slutet av singing bee (jag vet att jag är en tönt men det är rätt mysigt att sitta med mamma och sjunga med)
Godnatt!

De som aldrig gör något gör aldrig fel

Äntligen är jag hemma från jobbet. Blev en tung halvdag med massor av utköringar, precis vad jag hade befarat. Skulle även köra två tårtor till Hjalmar E. På jobbet sa de var det låg, jag körde dit, frågade var jag skulle lämna tårtorna, lämnade dom och for vidare. Ca. en halvtimme senare ringer dom och undrar var tårtorna är. Det visar sig att de har bytt lokal, så för att lämna tårtorna till Hjalmar E, så hade jag lämnat tårtorna till några byggarbetare. jippie! Fick snabba dit, ta tårtorna innan dom han äta, be om ursäkt och hitta till rätt ställe. Hej vad kul.
Men nu är jag hemma iallafall. Ska ta hunden och gå till farmor och farfar snart för lite lunch. Dagarna blir så långa när man stige upp 05.30.. Hur ska jag orka vara vaken hela dagen nu?

Jag har förövrigt kommit fram till att för tillfället är det två saker jag längtar efter som saknar i mitt liv.
Jag saknar massor att sjunga, minns knappt sist jag sjöng nån annanstans än i bilen eller duschen.
Den andra grejen är hästar. Jag vill rida häst! det var så längesen..

Nu - farmor och farfar!
Tjopp!


Stilmall

Jag är ju som sagt less på min bloggs utseende just nu eftersom den är så opersonlig som en blogg kan bli. Tänkte börja lite med att byta stilmallar iallafall för att roa mig på nåt vis tills jag lyckets styra upp den bra.
Nu blev det travel. Passar ju eftersom jag gillar sånt.
Men snälla, hjälp mig!
Har hört om folk som fått nånting "gjort" av nån speciell. Typ bakgrunden eller vet inte riktigt om det är det de har där uppe eller var det nu är. Men är det nån som är sugen på att styra upp min blogg så hojta till annars kanske jag slutar blogga och det vill vi väl inte?
Jag är ju förövrigt rätt dålig på sånt här, jag har försökt men lyckas inte så nu leter jag helt enkelt efter nån som kan göra det åt mig. Den kan få en kram. Och jag kan kommentera i den personens blogg varje dag i två veckor eller nåt. Vad sägs? Eller jag vet, gör det för den goda sakens skull. Se det som en utmaning (jag vet att jag tigger men jag måste ju göra nånting)

Nu, godnatt igen !

Dåligt humör

Jag är inte riktigt tillfreds just för tillfället. Måste jobba imorrn.. ska köra ut bröd på morron, börjar 6 och slutar kring 10 så det är ju väldigt skön tid, men sjukt jobbigt att köra på fredagar och framförallt packa ihop allt bröd. På måndagar vill företagen bara ha bröd, men fredagar vill dom alltid lyxa med kakor och grejer vilket gör att det är skitjobbigt att packa och jag är dålig redan som det är på det eftersom jag gör det så sällan, så det är bara blä alltihop. Sen jobbar jag lördag också och börjar 6, så när jag slutar kan jag inte ens vara glad över att ha helg.
Dessutom har "mirror´s edge", ett spel till xbox, kommit ut vilket gör att jag är pojkvänslös tills spelet är utklarat. Förhoppningsvis är det redan imorrn, men jag hade behövt nån som muntrar upp mig just nu.

Ajja, nu the drickning sen läggdax. Jippie jag har ett kul liv för tillfället.

(Ursäkta mitt klagande, imorrn när det är avklarat hoppas jag att jag är på bättre humör)

dhv 
Inte min bästa vän för tillfället. Hade dock varit okej om jag kunnat vara med och spela, men det är lite svårt när det bara går att vara en i taget. Trist.

Godnatt!

England i bilder

I det här huset bodde vi                                       Och i den här sängen sov vi


här bodde vi
                                                   säng


Här såg vi på tv och åt,
det rum vi spenderade
mest tid i huset bortsett                                  Såhär såg det ut medan
från när vi sov i vårt rum                                  medan det renoverades
Före renovering                                                 Dock han vi aldrig se det bli klart


vardagsrum                                    vardagsssrum



Hannah och scott på en retro bar              Nathalie och Hannah på             
(våra bästa englandskompisar)                  Star & Garter                               


hannah och scott                                 nathalie hannah               

Jag och Scott också på
Star & Garter

  jag scott


Här fick jag jobb                                             Här var jag millimeter
(se på bilden hur ledsen                             ifrån att få jobb
 jag var över att tacka nej)


                                  



Arvid på trafford centre,                   Köpcentret Arndale mitt i stan.
sjukt stort köpcentrum                    Här har vi spenderat många timmar

ahg                   


Här är våran trädgård på             Här är våran trädgård på
baksidan                                        framsidan

                         hgdfg



Här är jag vid "parisarehjulet"                 Och här är Arvid vid
(vet inte vad det heter riktigt)                    världens bästa pizza
mitt i centrum                                              ställe

jhgfhg                                       


Här äter jag middag vid                         Och sånna där bussar åkte vi
vårat stora bord                                        mest hela tiden


ygjfh                        


Den här gatan bodde vi på                    Och såhär fint väder var det 
                                                                     mest hela tiden (okej, nån gång)


                          hhxgchdf


Och här är vi påväg hem

hnhgfj



Så, det var lite (okej, mycket) bilder från våran galna månad i Manchester, England.
Sjukt mycket kul, men även lite jobbigt. Dock överväger det roliga och jag kommer lätt att flytta dit igen nångång i framtiden när det passar lite bättre. Jag saknar att vara där och framförallt människorna (Har dock inte bilder på så många fler, och lämnade kameran hemma de busigaste kvällarna så ni får nöja er med det lilla) Men för att sammanfatta allt. Jag gillar England!

Men, upp med hakan och nästa - Alperna!

Tv nu

Kommer snart lite Englandsbilder men lillebror ska se film och det vill jag med så får ta det lite senare ikväll istället!
Tjopp!

Ny färg


Håret före. På ett museum i Manchester.

före

Håret efter. Jag såg så skabbig ut efter jobbet så det fick bli en bild med solbrillor för att dölja åtminstone nåt =) Har börjar vänja mig lite mer vid färgen nu iallafall, det kanske inte riktigt är så mörkt som jag trodde och på bilden syns det knappt nån skillnad

nytt hår

Kort uppdatering

Fika med bror nu, tänkte bara tväruppdatera lite.
Jag är sjukt blandad om mitt hår, det är väldigt snyggt och så. Frågan är bara om det passar på mig. Jag gillar att vara blond, inte nåt mittemellan. Arvid tycker att jag ska gå tillbaka och säga att jag är missnöjd, men det känns dumt när hon gjort ett jättebra jobb och egentligen precis som jag sa. Jag är bara lite ovan vid att inte vara så blond längre. Dock kan det ju iofs vara skönt med lite mörkare till vintern.. får tänka så.
Lägger nog ut en bild imorrn iallafall, nu är det snart läggdax har jobbat kväll och ska upp och jobba imorrn igen. Får ta tag i det där när jag slutar.

Nedräkningen har börjat. 13 dagar kvar. Boarderbag och hjälminköp imorrn. Nu - lillebror! (ni anar inte hur mycket jag kommer sakna den killen när jag är borta) Tjopp!

Tisdag

Jag är verkligen sämst på att uppdatera känner jag, men jag känner som inget sug efter det när bloggen är så ful. Det är trist väder ute också, kallt men ändå risigt.

Har dock haft en rätt skön dag som började med frisörbesök. Jag fick äntligen styra upp mitt hår med utväxt på säkert en deci. Blev lite mörkare med som blont och brunt blandat, blir nog super nu när jag inte kommer träffa nån frisör på säkert 5-6 månader troligen. Är bara lite ovan vid att vara mörkare, men det gäller väl bara att vänja sig.
Sen drog vi på team sportia för att kolla lite grejer som behövs, jag kollade bland annat en hjälm som jag är rätt sugen på. Dock är det pengaproblem som vanligt. Men snygg var den. Kollade även en "skibag", dyr också! men en sån måste vi ju ha så det är bara att punga ut med lite pengar. Kan ju tänka på allt roligt vi kan göra med grejerna i bagen iallafall, och snygg var den också!

Jag är lite less nu faktiskt. Vet inte riktigt på vad, men jag är sjukt glad att vi ska fara nånstans så att jag inte dör av tristess. Jag förstår inte folk som bara kan jobba, fara hem ätasova, sen jobba igen. Tråk. Iallafall känns det så nu. Jag vill ha lite action i livet. Och jag hoppas verkligen på alperna nu, känner taggen och det vore så roligt om allt bara flyter på.

Bara två veckor kvar idag. Exakt. Sinnes!

Förövrigt är det lite synd att vi inte far om två veckor och en dag, Arvid fick nämligen erbjudande att vara hårmodell fast utan klippning och sånt bara styling samma kväll som vi åker. Typiskt, han hade passat så bra tror jag. Men har ni nån kille ni känner eller så som är sugen på lite modellerande så hör av er. Han ska ha lite längre hår, och oroa er inte för klippning eller så. Han behöver bara stylas.

Nu måste jag rycka upp mig. Bara för att vädret är trist så behöver inte jag vara trist. Ska kanske se sällskapsresan när dom är i alperna eller nåt!
Behöver förövrigt få sjunga lite, då brukar jag bli glad. Musik gör mig glad.
Jag vill rida häst också. Det var längesen och jag saknar det.
Tjo

Weei, listälskarn i väntan på mat

Svarar du i telefonen: Hej (i mobilen) Hej det är Stina (hemma) Stig´s konditori det är Stina (på jobbet)
Gör du när du är kär i fel person: Jag är kär i rätt person
Tycker du om gul-bil-leken: På mitt och Arvids sätt ;)
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Inga, inte ens kort dom är i jackfickan
Mycket är klockan: 17.27
Många kontakter har du på msn: För många
Fick du detta test: Hittat på nån blogg som vanligt
Spenderar du en regnig dag bäst: Inne med mys

VEM
Pratar du med på msn just nu? Är inte inloggad
Ringde dig senast? Arvid
Pussade dig senast? Arvid
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen särskild just nu
Saknar du mest just nu? Går inte välja nån av alla syskon, kusiner, kompisar på vift
Är din bästa vän av samma kön? Nej, han heter Arvid
Är ditt 10:e sms ifrån? Anna, med bild på Blenda
Ska du träffa imorgon? Alla som vill fira sin pappa med lite fika. Typ.
Umgicks du med senast? Borträknat från Arvid så var det Veronica och Karro igårkväll
Sov du med senast? Arvid
Festade du med senast? Sanna och gänget

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Jajjemen
Gråtit en hel natt: Tills jag somnat
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Ja
Åkt rullstol: Nej
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk:  Ja
Önskat att du var det andra könet: Nån gång bara för att veta hur som tänker
Velat vara ett djur: Vill ofta vara en katt när jag måste fara till jobbet och dom får ligga kvar i sängen
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Inte riktigt
Tyckt Harry Potter är bra: Ja
Hatat choklad: Inte hata, men jag är väl inget stort fan av det heller

VEM
vem är i rummet med dig? Ingen just nu
Vem fick du senast sms av? Veronica
vem tänker du på nu? Arvid som sitter själv och ritar, ska gå dit snart
pratade du senast i telefon med? Veronica
vems hus var du senast i? Vårat
sa du senast "jag älskar dej" till? Arvid
vem är din favoritsläkting? Många
vem i din skola går dig mest på nerverna? Ingen skola just nu

VAR
var går du i skolan? Ingenstans
var är din telefon? Till vänster bredvid tangentbordet
var är din mamma? i källarn
var sover du? i sängen eller var jag hamnar när jag är trött
var handlar du mest? Nån mack kanske
var fick du tag i tröjan du har på dig? JC:s killavdelning
vart åkte du senast bil? Hem från jobbet
var i ditt rum är du? är uppe

VAD
vad åt du senast? ett plommon
vad drack du senast? Mer apelsin
vad är det för färg på dina byxor? Mörkblå mysbyxor
var är den närmaste saken som är blå? Ögonen
vad gillar du mest med skolan? Alltid träffa kompisar
vad har du på fötterna? Sockar
vad är din favoritfärg? Blå. Gul. Grön.. Typ det mesta.
vilken film såg du senast? Love and other disasters
vad hör du just nu? Tyst för tillfället

HAR DU NÅGONSIN
hånglat i mer än 3 minuter? Jasovit i en annan säng? ja
hånglat på en bio? Ja
hånglat i skogen? Ja
tyckt att din kusin är het? Nej
sovit naken? Ja
kört över hastighetsgränsen? För ofta
målat om ditt rum? Ja
dansat framför en spegel? Ja
fått hicka? Ja
dumpat någon? Ja
stulit pengar från en kompis? Nej
hoppat i en bil med folk du just träffat? Ja
varit i slagsmål? Nåt åt det hållet när jag var yngre
smugit ur ditt hus? Ja
haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja
hånglat med en främling? Ja
älskar eller saknar någon nu? Ja, Och just därför ska jag gå till Arvid just nu

Farsdag

Imorrn är det farsdag och det är helt sick vad mycket folk som får för sig att besöka Stig´s den här helgen. Och mer lär det bli imorrn, bara tagga för mitt underbara 9,5 timmars pass och tänka att det är pengar! Blir att köpa hem en fin vit prinsesstårta åt pappa iallafall, och sen nån lott så att han kan göra oss till miljonärer. Skulle inte sitta helt fel.

Kvällen igår blev mysig med idol, godis, chips och sen "Love and other disasters" lättsam film helt i min smak, perfekt för en tjejkväll. Och Lars åkte ut ur idol och det var ju bara bra eftersom att han inte ville vara där. Skål!

Och nu är boende bokat första veckan. Helt sjukt, nu är nästan allt fixat. Resa, boende, vinterjacka, försäkringskort och sånt. Bara lite smågrejer kvar. Späännande.
Fick dock julångest igår när jag började tänka på när Lisa klädde ut sig till tomte ifjol och hur kul vi brukar ha det. Men som sagt, det är ju jul varje år så en borde jag väl kunna skippa. Så, bort med dumtänk och taggatagga!

Ikväll blir det lugnt eftersom jag jobbar imorrn, men det blir nog skönt för även om jag sov typ 8 timmar inatt nästan så kändes det ändå som att klockan var 4 på natten när klockan ringde. Huvva.
Nu, pussas!

Som den gamla goda tiden

Ikväll ska jag hänga med V och K och vi ska göra precis det vi gjorde varje helg hela högstaditiden typ. Film och massa gott. Åt dock väldigt ofta schwarzwald tårta + cider + chips då, får se hur det blir med den där tårtan.. Blir hursomhelst väldigt kul och då är det bara J som saknas egentligen. Förrutom att vi är rätt mycket annorlunda nu men det spelar ingen roll.

Och idag på jobbet spårade det och blev massa snuskprat. Me like.!

Och på riktigt. Hjälp mig med min blogg tack den är fulast i världen så snart slutar jag skriva här bara för att den är så ful. Inte roligt alls. Vem är frivillig? Sus om vi är ute på msn samtidigt får du gärna hjälpa, men det lyckas vi inte så ofta med..
 



Läggdax

Idag for jag och gjorde det läskiga och  hoppas att allt blir bra nudå, för nu är jag less! Hursomhelst kollade vi olja och oljefilter till arvids bil och när vi var hemma vid 11 på morron kändes det som att vi gjort jättemycket. Sen var vi lite smådumma och somnade en timme, men det var sjukt mysigt och båda bara somnade helt snett och mysigt. Lätt värt det.

Jobb imorrn, dock lite kortdag 7-13 så jag är nöjd. Sen ska jag hänga med V och K, blir kul!
Nu, sova!

Börjar förövrigt närma sig, mindre än 3 veckor kvar

Torsdag

Jag följde i Sus och Emmas fotspår och gjorde testet


Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Pax för musiker, personalvetare, Tv-reporter, artist, sociolog och socialarbetare

Vissa grejer stämde ju in men jag vill helst slippa bli politker, diplomat eller präst. Jag vet egentligen inte ens vad en diplomat gör men det lät trist.


lyssna och njut

Auld Lang Syne - Mairi Campbell & Dave Francis

Satc x 3

Nu har jag sett filmen för tredje gången. Jag är nog lite dum, men den är bra och syster hade inte sett det så..
Började längta tillbaka till England lite då också, jag vill prata engelska och kunna vara klädd hur jag vill. Menmen, alperna blir ju också ett äventyr och England kan jag ju alltid komma tillbaks till sen så det blir nog super det här! Jag kanske inte behöver gå klädd i pjäxor, täckbyxor och fleecetröja 24/7 om jag har tur!

Snart kommer Arvid och vi ska äta "kalla kyssar". Nån skum glass från glassbilen, mums!

Bokat och klart!

Den 25 november åker vi tåg ner till Malmö, kommer dit vi 11 tiden på morron den 26. Sover hos Johan en natt och får skjuts av hans mamma till köpenhemn där vi tar tåget till Salzburg och kommer fram på morronen den 28, sen tar vi väl en buss till Bad Gastein och vips är vi där. Bara några dagars resa men det blev rätt billigt så vi är nöjda! Hoppas bara på att Johan är schysst, men det verkar då så!
Det är helt sjukt! Om mindre än 4 veckor är vi i alperna och ska stanna där nästan ett halvår. Galet!

Systeryster

Förövrigt är syster hemma över helgen om jag glömt säga det. Väldigt trevligt faktiskt och det är sista gången vi ses innan jag far till alperna. Så nu kommer vi alltså inte ses på ett halvår efter att träffat varann nästan varje dag av och till sen jag var två år. Enda gångerna vi varit ifrån varann länge är när jag vair på island, thai och england.
Galet! Det positiva är dock att vi bråkar mycket mindre nu och blir mer som kompisar. Mycket bra!

Ännu en helg är över

Helgen har bestått av jobb, halloweenfest, läskigt jobb med mycket mörkrädsla av mig, läskig film, god mat, bortbjudning på middag och massa annat.

Jag
hatar folk som inte respekterar att jag är sjukligt mörkrädd och jag drömde mardrömmar hela natten till idag bara för att gårdagen bestod av så mycket rädsla från mig. Funderar faktiskt på att försöka bota min mörkrädsla med lite proffesionell hjälp (vilket inte betyder att jag ska fara ut till en stuga ensam mitt inatten och möta rädslan, jag skulle dö av skräck bara av tanken). Men det får jag ta efter alperna.

Hursomhelst var det sjukt skönt att vara ledig idag efter chock 8dagars jobb. Jag är ovan vid sånt, men jag gillar pengar! Mycket bra! Dock gillar jag att vara ledig också.
Idag såg vi High school musical 3. Jag tycker att dom är sjukt fjantiga alltmest, men det var ändå en mysig film att se en söndagseftermiddag. Jag vill bo i en stor stad där jag inte behöver se musikaler på film. jag vill se dom i verkligheten.


RSS 2.0